U kunt te maken hebben kort lopende ziektes, maar ook met langdurige aandoeningen en misschien wordt uw medewerker definitief afgekeurd. Hoe gaat u de re-integratie verzorgen en dat die ook nog aan de wettelijke verplichtingen volstaat?

U kunt zich verzekeren tegen de financiële risico’s en  ondersteuning met de re-integratie. AOVdeskundigen.nl kan dat voor u regelen en maar ook denken wij met u mee? Zo denken wij ook graag mee op het gebied van preventie. M.a.w. hoe kunt u het ziekte/verzuim percentage zo laag mogelijk proberen te houden. Want een laag ziekte/verzuim binnen uw organisatie zorgt voor lage premies en een betere werksfeer.

Heeft u wel eens nagedacht dat uw personeelslid echt langdurig ziek wordt en afgekeurd wordt. Wat dit voor invloed kan hebben op hem/haar financiële situatie positie.  De financiële gevolgen kunnen soms enorm zijn met daarbij regelmatig veel persoonlijk leed. U kunt als werkgever dan ook collectief een oplossing aandragen in de vorm van een collectieve verzekering die een financieel aanvulling geeft als iemand in de WIA terecht komt. De premies kunt u ook deels door uw personeel laten betalen. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw als bedrijf. Daarnaast biedt u dan wel fijne secundaire arbeidsvoorwaarden aan voor uw werknemers. Dat is wel een fijne gedachte en voor u en uw personeelsleden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen . Wij helpen u graag verder.

Meer weten?

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze AOV specialist en een deskundig advies. Neem dan contact op met AOVdeskundigen.nl dat kan ook via info@aovdeskundigen.nl  of bel ons op nummer 0487-506784