Uitgebreid advies

Wij zoeken de aanbieder die het beste past bij uw visie en mogelijkheden. Dat doen wij het liefst in een advies gesprek. Dit betekent dat u een uitgebreid advies traject met ons in gaat. We kijken naar uw persoonlijke situatie, uw wensen, financiële positie, uw (financiële) risico’s, etc. Daarna maken wij een adviesrapport en een vergelijking van een aantal verzekeraars, die het beste bij uw situatie aansluiten. De verschillen leggen we uit. Desgewenst passen we ons advies nog aan om uiteindelijk voor u de juiste verzekering af te sluiten.

Woont u in de buurt van Druten (Gelderland) dan kunnen we een afspraak inplannen bij u thuis, ons kantoor of elders. Mocht u niet in de buurt wonen, dan kunnen wij ook advies op afstand verzorgen. Dit doen we dan via beeldschermadvies/webcam.

Zonder advies (execution only) – verkort advies traject

Heeft u al veel ervaringen opgedaan, dan is het afsluiten van een AOV mogelijk zonder advies (execution only) of een verkort advies mogelijk. Dat is afhankelijk van uw kennis en ervaring.  U zult wel een kennis- en ervaring toets moeten afleggen.