Wij vragen aan onze relaties of ze ons advies willen beoordelen en hun ervaring willen delen. Dat doen ze op  Advieskeuze (onderdeel van de consumentenbond) en Independer.

 

Reviews Independer ((bron: independer)

  Blok-8-5

“Geduldig en duidelijk advies!!”

Wij als starters op de woningmarkt hadden veel vragen en zochten duidelijkheid, “zekerheid”, korte lijnen en vertrouwen. Dit alles was tijdens de velen mails en telefonisch contact erg prettig! Wij zullen Advisie Groep zeker bij anderen aanraden! Onze complimenten voor de fijne samenwerking!

“Degelijk, uitgebreid en toch ‘to the point”.”

Voor de aankoop van een ander huis een uitgebreid en degelijk advies gekregen. Toen de keuze was gemaakt kwam er net een “nieuw product”op d emarkt dat misschien nog beter bij mij zou passen. De advisewr is dat zonder aarzeling gaan bestuderen en heeft het advies opnieuw gemaakt zonder daar extra kosten voor te berekenen. Dat noem ik SERVICE met hoofdletters. Dus ik ben zeer tevreden.

“Deskundig en persoonlijk advies”

******* heeft onze persoonlijke situatie en hierop een deskundig advies gegeven. Een volledig (toekomst0 plaatje was precies wat we nodig hadden om een goede keuze te maken.

“Duidelijk, zeer snel en deskundig”

Veel mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek zijn bekeken en toegelicht door ****. Steeds alert en snel gereageerd op onze vragen. Een heel goed en zeker gevoel bij de gemaakte keuzes. Ook overgestapt van verzekeringen, die door **** uitstekend zijn toegelicht.

“Goede begeleiding, helder verhaal”

We hebben na het eerste hypotheekgesprek gekozen om hier onze hypotheekzaken verder af te handelen. We kregen een helder advies, een duidelijk verhaal, goede begeleiding en waren er vragen, dan kregen wij hier vlot antwoord op. Dit hebben we als prettig ervaren.

“Zeer goed advies op maat”

Alle opties zijn goed bekeken en uitgelegd zodat er een goed advies op maat gegeven kon worden. Een persoonlijk en wel doordacht advies, waar we mee verder konden. Prettige samenwerking. Bereid buiten de standaard antwoorden te denken en buiten de standaard tijden te werken.

“Prettige ervaring”

“Zeer rustige en goede uitleg, over de verschillende hypotheek vormen. En de verschillende risico’s aan een bepaalde hypotheekvorm. Daarnaast altijd kijkend naar de passende hypotheek binnen de gestelde eisen van de aanvrager. Heeft mij erg geholpen om rustig te zoeken naar een goede hypotheekvorm voor een starter op de huizenmarkt. Staat altijd klaar als je vragen hebt of extra uitleg nodig hebt.”

 “Helder, duidelijk advies”

“Ik kan het kantoor aanbevelen, omdat je een duidelijk, helder verhaal krijgt. ***** beantwoordt al je vragen zeer snel. We konden ook bij hem terecht met de verzekeringen. Ik ben blij dat we hem gekozen hebben als adviseur. Hij deed net dat stapje extra wat wij andere tussenpersonen niet gezien hebben.”

“Prettig, duidelijk advies”

“*****heeft ons zeer prettig geholpen. Zijn advies was erg duidelijk en hij heeft ook alles zeer netjes uitgewerkt en uitgelegd. Goed uitleg gegeven over de diverse mogelijkheden en de gevolgen ervan, zodat het voor ons duidelijk was voor welke optie wij wilden gaan.”

Wilt u meer weten?

Op de site van Independer.nl vindt u meer reacties en ervaringen van klanten. Wilt u weten wat Aovdeskundigen.nl / Advisie Groep voor u kan betekenen op het gebied van hypotheken, sparen, geld lenen, schade- en levensverzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met Advisie Groep of bel 0487-506784