Wat zijn financiële complexe producten?

Dit zijn verzekeringsproducten en hypotheken waarvan de toezicht houder dat ze impactvol zijn en een gedegen advies eigenlijk nodig is. dit zijn o.a. Hypotheken, Woonlastbeschermers, Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, Uitvaartverzekeringen, Overlijdensrisicoverzekeringen, Kapitaal verzekeringen, lijfrenten en Pensioenen

Wilt u meer weten over het provisie verbod?  klik hier voor de brochure met uitleg van de toezichthouder AFM (Autoriteit Financiële Markten)

Wat betekend dat voor u?

Vanaf 01-01-2013 zult u nu voor het advies en/of voor het bemiddelen van zo’n complex financieel product zelf gaan betalen.  AOVdeskundigen.nl (onderdeel van Advisie Groep) heeft deze werkwijze al vanaf 2008 gehanteerd. Wat zeker voor u ook vele voordelen oplevert.  De premies die u voor 1 januari 2013 betaalde zijn vele malen duurder.  Aanpassen kan u wellicht vele honderden besparen en in sommige situaties wel duizenden euro’s opleveren. Een gemiddelde bestaande AOV kost ca. € 400,- p/m  daarin zit ca. €80,-  provisie in verwerkt!

Wij werken ook bij de niet financiële complexe producten (bijna) provisie loos. Dat betekend voor u als particulier, ondernemer en bedrijf dat uw een service abonnement betaald voor onze dienstverlening. Niet de hoogte, van de premie, de soort verzekering of gekozen dekking bepaald onze verdiensten. Een voorbeeld van een niet financieel product is een schadeverzekering zoals een , inboedel-, rechtsbijstand of autoverzekering. In de premie die u betaald zit ca. 20% tot 27% provisie in verwerkt.

Wilt u weten of u kunt besparen en of uw situatie nog past bij u?

In bijna alle gevallen kunnen wij bij u besparen  daarbij krijgt u ook een persoonlijk advies op maat. Waarbij u ook nog de beste dekkingen krijgt!  Wilt u ook een persoonlijk adviseur die u privé situatie kent? klantgericht met u meedenkt en goed bereikbaar is?    Advisie Groep is uw onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen en/of hypotheken.

Wij werken in veelal in de gemeente Druten, West Maas en Waal (beneden-Leeuwen), Beuningen, Wijchen, Nijmegen, Over Betuwe (Elst) en Tiel. Echter ookal woont u in bijvoorbeeld in Groningen, Maastricht, Den helder of Rotterdam. Wij adviseren u graag. Daarnaast hebben wij een eerlijk en net tarief  en werken wij laagdrempelig.

Neem  vrijblijvend contact op met AOVdeskundigen.nl .