Hoe ziet het leven eruit als je blijvend letsel overhoudt aan een ongeval, of geconfronteerd wordt met een hartaanval of kanker? Ben je in staat om de gevolgen daarvan financieel op te vangen? Vaak niet. Daarom kunt u ook kiezen voor een verzekeringsoplossing met alleen de Ernstige Ziekte en/of Ongeval verzekerd.

Wij wijzen op de verantwoordelijkheid die iedere ondernemer voor zijn partner en kinderen zou moeten nemen. We bieden een unieke combinatie van dekkingen, die u volop ruimte biedt om uw levensgeluk financieel veilig te stellen. Op het lijf geschreven voor iedereen in Nederland. Wie kan nog zonder?

De TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis biedt een ruime financiële tegemoetkoming bij een hartaanval, hersenbloeding of kanker, bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval en bij overlijden als gevolg van een ongeval.

Wist u dat jaarlijks 120.000 mensen door een ongeval  een ziekenhuisopname moeten ondergaan. Een ongeval ontstaat meestal in het verkeer, op het werk, thuis, door geweld en sporten . ruim 95.000 mensen per jaar  krijgen de diagnose krijgen en 380.000 mensen worden opgenomen in het ziekenhuis door hart- en vaatziekte.  (bron: CBS)

De voordelen van de Ernstige ziekte en Ongeval Polis

  • Keuze uit drie dekkingen met een modulaire opbouw. U kunt er voor kiezen om slechts één van de drie dekkingen te verzekeren, of twee, of alle drie.
  • Als u kiest voor de dekking ernstige ziekte in combinatie met de dekking voor blijvende invaliditeit en/of de dekking voor overlijden, ontvangt u een korting van 15% op de premie voor de dekking ernstige ziekte.
  • Ruime verzekerde bedragen om uit te kiezen. U kunt het verzekerde bedrag jaarlijks verhogen of verlagen. En u kunt er elk jaar voor kiezen om een dekking uit uw verzekering te verwijderen of toe te voegen.
  • U hoeft geen gezondheidsverklaring in te vullen of medische keuring te ondergaan.

Deze polis is natuurlijk ook nog te combineren met  een traditionele AOV met de uitgebreide of beperktere dekking. Wij helpen u graag verder voor een passende oplossing te vinden.

Voor o.a. de voorwaarden, brochure van de ernstige ziekte en ongevallen  kunt u op de website van TAF terecht maar u kunt ze ook opvragen via ons. Uiteraard zijn er meer verzekeraars die dit aanbieden

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze AOV specialist en een deskundig advies Neem dan contact op met AOVdeskundigen.nl dat kan ook via info@aovdeskundigen.nl  of bel ons op nummer 0487-506784