• Oversluiten hypotheek: doen of niet doen?

  Mensen die nu een huis kopen kunnen rekenen op een goede deal met hun geldverstrekker. Met dank aan de lage rentestand. Maar hoe zit het met hypotheken die al wat langer lopen? Oversluiten? Of juist niet? Onze checklist helpt u een handje!

 • Zomervakantie: hoogseizoen voor inbrekers

  Nog even en dan breekt de zomervakantie weer aan. Massaal trekken we ‘bepakt en bezakt’ er vrolijk op uit. Maar het lachen vergaat al snel als bij thuiskomst blijkt dat uw huis is leeggeroofd. Kostbare en dierbare spullen zijn verdwenen. Geef inbrekers geen kans! Hoe?

 • Extra kosten bij begrafenis of crematie

  De nabestaanden laten opdraaien voor (een deel van) uw begrafeniskosten. Dat is wel het laatste wat u wilt. Toch schatten veel mensen de kosten voor een begrafenis of crematie vaak veel te laag in. Gevaar voor onderverzekering dreigt. Nu kunt u het nog rechtzetten. Hoe?

 • Veilige Wifi op vakantie? Zo doet u dat!

  Swingend op het strand van Ibiza, op de top van Alpe D’Huez of in hartje Londen. Internetten kunt u tegenwoordig overal: vanuit uw eigen bundel of via een Wifi-netwerk. Uw mail bekijken of een Instagram-story plaatsen is met een paar klikken gebeurd. Maar is het ook veilig?

 • Aflossingsvrije hypotheek: wel of niet aflossen?

  Een (gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek. Voor veel huizenbezitters is het nog een erfenis van de voorbije jaren. Uw hypotheek loopt gewoon door, maar moet ooit afgelost worden. Bijvoorbeeld bij de verkoop van uw huis. Of zijn er andere mogelijkheden en oplossingen?

 • Uw schadevrije jaren: Hoe werkt het?

  U snijdt een bocht net iets te scherp aan en raakt een paaltje. Of u dacht bij het achteruitrijden iets meer ruimte te hebben, maar raakte toch de geparkeerde auto van uw buurman. Het claimen van autoschade bij uw verzekeraar heeft invloed op uw premie. Hoe werkt dat precies?

 • Belangrijke wijzigingen per 1 juli

  Al fietsend een appje versturen of bellen dat u iets later bent? Met uw smartphone in de hand al navigerend op zoek naar uw bestemming? Vanaf 1 juli is het verboden! Vanaf die datum zijn er overigens nog meer belangrijke wijzigingen. Wilt u weten welke?

 • Een goede dag? Met deze tips komt u een heel eind

  Dit is niet mijn dag! Hoe vaak hoort u die uitdrukking niet? Meestal klopt het, maar uw dag had ook heel anders kunnen verlopen. Met onze tips begint u de dag fris, fruitig en vol energie. Ofwel: dé ingrediënten voor een productieve dag.

 • Duurzaam wonen geeft energie

  Geen dag gaat er voorbij of de begrippen energiezuinig en duurzaam vallen. Zeker als het gaat om wonen. Zo moeten bewoners hun gedrag aanpassen, bijvoorbeeld door minder lang te douchen. Maar ook uw huis kan veel energiezuiniger. Welke duurzame oplossingen kiest u?

 • Is schade aan zonnepanelen verzekerd?

  Op steeds meer huizen liggen zonnepanelen. Op die manier draagt u een steentje bij aan een schoner milieu. Maar wat als (hagel)stenen uw panelen beschadigen? Of als een van uw panelen losraakt bij een stormachtige wind? Wie betaalt dat? Hoe zit dat met de verzekering?

Wij willen u ook graag op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, spaarvormen, algemene financiële ontwikkelingen. Dat doen we uiteraard ook in gesprek met u. Maar u kunt ook de belangrijkste ontwikkelingen de financiële markt volgen via onze Social media. U kunt zelf bekijken of er iets belangrijks en interessants voor uw persoonlijke situatie bij staat. Dan kunt u altijd vragen stellen of contact met ons opnemen

Wilt u meer weten?

AOVdeskundigen.nl  of  Advisie Groep is uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken, (AOV) verzekeringen, sparen en geld lenen. Wij werken m.n. in de regio gemeente Druten, gemeente West Maas en waal (Beneden-leeuwen) , gemeente Beuningen, gemeente Wijchen, gemeente Nijmegen, gemeente Overbetuwe (Elst) en de gemeente Tiel.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact op met AOVdeskundigen.nl  of bel 0487-506784.