Hera Zelfverzekerd

Sommige risico’s neem je zelf, sommige verzeker je. Ondernemers verzekeren zich meestal wel tegen de voor de hand liggende risico’s, zoals hun aansprakelijkheid, of inventaris/goederen.

Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt echter vaak niet gedaan of uitgesteld. ‘Te duur, te ingewikkeld, het overkomt mij niet’, zijn dan veelgehoorde argumenten. 

Voor die ondernemers heeft AOVdeskundigen.nl een mooi product beschikbaar. Maak kennis met de: 

Hera Zelfverzekerd
 

Voor deze eenvoudige verzekering betaal je een lage maandpremie. 

Wanneer je langer dan 12 maanden een lichamelijke functie verliest, dan keert deze verzekering eenmalig een belastingvrij bedrag uit tussen de € 35.000 en € 200.000. Hierbij heb je een verklaring van een arts of medisch bureau nodig. Uitkering vindt plaats bij de volgende situaties: 

 • Niet meer kunnen zien, horen of spreken
 • Niet meer mobiel zijn
 • Geen armen of handen meer kunnen gebruiken
 

Het ontvangen bedrag is bedoeld voor het aanpassen van je leven aan de nieuwe situatie. Denk hierbij onder andere aan:

 • Inkopen van extra (onverzekerde) zorg 
 • Inschakelen van extra hulp (huishouding, oppas)
 • Aanpassingen aan de woning doorvoeren
 • Aanpassingen aan de werkomgeving uitvoeren (werkplek, bedrijfsauto)
 • Omscholing financieren
 • Financieren van overbrugging sollicitatieperiode
 • Opstart van nieuw of ander bedrijf financieren
 • Aflossen lening of terugbetalen investering

De belangrijkste kenmerken van de Hera Zelfverzekerd op een rij:

 • Eenvoudige en betaalbare particuliere schadeverzekering
 • Eénmalige belastingvrije uitkering tussen € 35.000 en € 200.000
 • Bedoeld om werk of leven opnieuw in te richten
 • Vrijwel alle beroepen zijn verzekerd
 • Gericht op beperking in het functioneren door bijvoorbeeld ziekte of ongeval
 • Geen directe koppeling aan beroep of inkomen

De HeraZelfverzekerd keert eenmalig een belastingvrij bedrag uit, wanneer je als gevolg van het verlies van een lichamelijke functie niet meer kunt horen, zien of spreken, niet meer mobiel bent of je armen niet meer kunt gebruiken

Ondernemers tussen de 18 en 55 jaar kunnen de HeraZelfverzekerd afsluiten. Je kiest zelf de looptijd van de verzekerde periode. De looptijd is maximaal tot je 65e, waarbij je de verzekering elke maand kunt opzeggen. 

De maximale looptijd van de verzekerde periode is 30 jaar. Maar jaarlijks wordt de verzekering vernieuwd. Je ontvangt 3 maanden voor de vernieuwing een voorstel voor een nieuw contract. Wil je verzekerd blijven? Dan hoef je niets te doen. Wil je niet verzekerd blijven? Laat het AOVdeskundigen.nl.nl dan weten. Je mag namelijk elke maand opzeggen. 

Je kunt je verzekeren voor een bedrag tussen € 35.000 en € 200.000.

De premies zijn betaalbaar en beginnen al vanaf € 30,- per maand. De premie hangt af van je leeftijd, looptijd en het gekozen verzekerde bedrag. Maak zelf een berekening via onze premietool.

Je kunt de Hera Zelfverzekerd eenvoudig zelf berekenen, vervolgens een offerte opvragen en tenslotte de verzekering afsluiten. Dat kan online via de tool op onze website of telefonisch. We vragen je dan om een aantal gegevens in te vullen. Zodra wij die retour hebben ontvangen, is de verzekering in sommige gevallen al binnen één dag geregeld.

Nee, zeker niet. Een belangrijk verschil is dat verzekeraars bij de Hera Zelfverzekerd-polis het verlies van mobiliteit, armfunctionaliteiten en zintuigen niét koppelen aan het soort werk dat je doet. Een ander verschil is dat wij een eenmalige uitkering verstrekken in plaats van een maandelijkse uitkering. Een op maat arbeidsongeschiktheidsverzekering vraagt om maatwerk en uitgebreid advies. AOVdeskundigen.nl biedt een dergelijke verzekering overigens ook aan. Bij interesse plannen we graag een online oriëntatiegesprek in.

Nee, om de premie zo laag mogelijk te houden, worden de premies gebruikt om claims te betalen. 

Hera Life BV is een Nederlands volmachtbedrijf en valt onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hera Life werkt samen met BNP Paribas Cardif en Munich Re. Square Life is door De Nederlandse Bank (DNB) toegelaten tot de Nederlandse markt en is lid van het Verbond van Verzekeraars.

Nee, dit is een individuele polis. Je partner kan wel zelf een eigen polis aanvragen bij www.aovdeskundigen.nl

JA, dit product is ook voor mensen in loondienst, of de combinatie van ondernemer en loondienst.

Eenmanszaak, BV. VOF maatschap; het kan allemaal!

Ja, je krijgt een informatiedocument als je de verzekering afsluit. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt. Als je tijdens de looptijd schade lijdt, dan meld je dit bij www.AOVdeskundigen.nl (Advisie Groep). Vervolgens geeft zij de melding door aan de verzekeraar/volmacht maatschappij.

Je meldt de schade via onze website, telefonisch, of per e-mail. Wij zetten je melding vervolgens door. Vervolgens beoordeelt een onafhankelijke medische instantie de claim. Je ontvangt de uitkering binnen 2 weken nadat de claim is toegekend. 

Daarna stopt de verzekering!

Ja, er wordt geen eigen risico ingehouden of verrekend met andere uitkeringen.

Nee, de uitkering is belastingvrij.

Ja dat kan. Je kunt tijdens de gehele looptijd twee keer het verzekerde bedrag verhogen met 10%. Als je meer dan een 10% verhoging wenst, dan dien je een nieuwe aanvraag in.

Via www.AOVdeskundigen.nl kunt u heel eenvoudig de premie berekenen. Een kort filmpje bekijken met uitleg van het product en een offerte aanvragen.

Wilt u meer informatie van kunt u naar www.aovdeskundigen.nl of www.advisiegroep.nl gaan of contact opnemen met Advisie Groep te Druten.  

info@advisiegroep.nl
0487-506784

Ook voor uw overige verzekeringen!

Voorbeeld ondernemer Jeroen

Jeroen van Haaren is Timmerman. Hij is 38, getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn vrouw werkt parttime in een verzorgingshuis. Jeroen heeft zijn bestelbus en  bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Hij heeft bovendien al meerdere keren gekeken naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar hij vindt de premies te hoog en is naar eigen zeggen gezond. Toch zou hij het heel prettig vinden om een vangnet te hebben, voor wanneer het echt misgaat. Met een polis van Hera Zelfverzekerd ontvangt Jeroen eenmalig een hoge uitkering, bijvoorbeeld wanneer hij niet meer in staat is om timmerwerkzaamheden uit te voeren. Met dat bedrag kan hij de tijd overbruggen en maatregelen nemen om zijn leven anders in te richten. Die maatregelen zijn noodzakelijk vanwege zijn beperking in functioneren, veroorzaakt door een ziekte of ongeval.

 

Rekentool

Snel antwoord op brandende vragen? Gebruik deze handige rekentool om een gerichte indicatie te krijgen

Offerte aanvragen

Persoonlijke offerte? Vul het formulier in, en wij komen spoedig bij u terug met een offerte op maat!

AOVdeskundigen.nl is onderdeel van Advisie Groep, uw specialist in:

 • Arbeidsongeschiktheids-
  verzekeringen voor ondernemers
 • Hypotheken voor particulieren en ondernemers
 • Schadeverzekeringen voor ondernemers en particulieren
 • Hypotheek-beschermende verzekeringen voor particulieren
 • Totaal financieel advies
 • Budget-coaching
 • Subsidiemogelijkheden voor starters op de woningmarkt

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen