AOV deskundigen.nl biedt het meest complete aanbod van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, duidelijke taal en bovenal eerlijke adviezen.

Beluister hier de radio commercial van Advisie Groep / Aovdeskundigen.nl

Naast haar expertise in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, bent u bij AOV deskundigen.nl ook aan het juiste adres voor financieel advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en spaarmogelijkheden. Al onze adviseurs zijn in het bezit van de vereiste papieren. Een samenwerkende tussenpersoon heeft een vergunning die afgegeven is door de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast waarborgt AOV deskundigen.nl de kwaliteit van de bij haar adviseurs door onder meer te investeren in studie en wettelijke (jaarlijkse) examens.

Wilt u online een berekening maken en direct aanvragen?  dat kan via onze site. Wilt u dat wij een passende offerte voor u maken door uw wensen en gegevens achter te laten?  ook dat kan. Wilt u een advies gesprek met een adviseur?  ook dat is mogelijk bij AOVdeskundigen.nl.

Meer weten?

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze AOV specialist en een deskundig advies Neem dan contact op met AOVdeskundigen.nl dat kan ook via info@aovdeskundigen.nl  of bel ons op nummer 0487-506784