Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers verzekert u zich tegen de risico’s van ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. U weet zeker dat uw inkomen gegarandeerd is, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel of nieuwe mogelijkheden. Echter veel ondernemers denken dat ze honderden euro’s per maand moeten betalen. Er zijn ook betaalbare AOV’s of dekkingen die wel bij uw financiële situatie passen. Zodat u zich wel al kunt verzekeren meteen  goede dekking.

Soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

De markt van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen verandert continu. Er zijn vele traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Welk product in uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. AOV deskundigen.nl is gespecialiseerd in inkomensverzekeringen en kiest uit een uitgebreid assortiment de verzekering die het beste past bij uw wensen en de eisen van de tijd. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw financiële zekerheid.

Heeft u al een inkomensverzekering en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Wij halen voor u de provisie eruit. Dat levert u ca. 15 tot 20% winst op. Of loopt uw verzekering binnenkort ten einde? Ook dan bent u bij AOV deskundigen.nl aan het juiste adres.

Proefberekening

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn complex. Voor de juiste dekking en inhoud wordt u geadviseerd contact op te nemen met één van onze adviseurs. Heeft u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering of weet u precies wat in uw geval van toepassing is? Dan kunt u een proefberekening maken of een offerte aanvragen om te zien wat AOV deskundigen.nl voor u kan betekenen.

Meer weten? 

Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze AOV specialist en een deskundig advies Neem dan contact op met AOVdeskundigen.nl dat kan ook via info@aovdeskundigen.nl  of bel ons op nummer 0487-506784